Fjernvarme service

app styret fjernvarme svogerslev

Fjernvarme service

Vi kører fjernvarmeservice for både private og for ejendomme. Der er mulighed for at tegne et abonnement.

Et hovedeftersyn indebærer:

En gennemgang af hele dit anlæg, herunder varmetabsberegning af hele huset, tjek af radiatoranlæg og evt. indregulering af termoventiler. Kontrol af snavssamler, trykdifferenceregulatorer, cirkulationspumper, ekspansionsbeholder, styreventiler, veksler/varmtvandsbeholder og vejrkompenseringsanlæg, samt kontrol af forbrug og afkøling.

Der vil blive udfærdiget en besigtigelsesrapport samt tilstandsvurdering, som blandt andet angiver hvilket tiltag der tilrådes for at skære ned på energiforbruget, skåne klimaet og spare penge.

Vedligeholdelsestjek skal sikre dit anlæg forsat kører optimalt. Vi kontroller snavssamler, trykdifferenceregulatorer, cirkulationspumper, ekspansionsbeholder, styreventiler, veksler/varmtvandsbeholder og vejrkompenseringsanlæg, samt kontrol af forbrug og afkøling. Der vil også her blive udfærdiget en besigtigelsesrapport samt tilstandsvurdering.

Altid en servicetekniker i nærheden

I fyringssæsonen, fra 1. oktober til 30. april, sidder teknikere klar til at rykke ud og servicere dig fra kl. 8 morgen. Alle tilkald modtaget inden kl. 20 på hverdage og kl. 18 i weekender og på helligdage udføres samme dag. I sommer halvåret rykker de ud mellem kl. 8 og kl. 15 mandag til torsdag og til kl. 14 fredag.

Pris for private:

1 hovedeftersyn hvert 6. år kr. 2.200,-. 

Vedligeholdelsestjek hvert 2. år kr. 1.150,-. 

Skriv gerne til os